Wanneer u kiest voor 24-uurs zorg in Maarn door Zuster Jansen kiest u voor onze meest complete vorm van particuliere zorg bij u thuis. Dag en nacht bent u in goede handen en kunt u een beroep doen op een professionele en gekwalificeerde zorgverlener die bij u thuis aanwezig is. Maximaal vijf verschillende zorgverleners komen bij u thuis, gedurende de zorgperiode. Zo heeft u altijd te maken met dezelfde zorgverleners en voelt u zich snel op uw gemak. Iedere dag ontvangt u alle zorg die u nodig heeft, met aandacht en respect. Hierbij kunt u denken aan verzorging en verpleging, maar ook aan professionele begeleiding, bijvoorbeeld bij de ziekte van Alzheimer.

Continue zorg en ondersteuning

Met 24-uurs zorg in Maarn bent u verzekerd van continue zorg en ondersteuning. Onze zorgverleners komen voor u zorgen in de breedste zin van het woord. Zo kunt u ook bij ons terecht voor zorggerelateerde vragen, bijvoorbeeld over uw medicijngebruik.

Daarnaast kunnen we u begeleiden bij het maken van uitstapjes, bijvoorbeeld wanneer u eens een weekendje weg wilt. Ook met dagelijkse activiteiten waarbij u onze hulp nodig heeft zijn wij er voor u. Wij helpen u met uw persoonlijke verzorging, ondersteunen u tijdens uw toiletgang of gaan samen met u boodschappen doen en samen koken. Bovendien bent u dag en nacht in goede handen, voor een veilig gevoel.

Zorg zonder wachttijd

Onze 24-uurs zorg in Maarn kunt u direct bij u thuis ontvangen. Zuster Jansen verleent zorg zonder wachttijd. Dit betekent dat u niet op een wachtlijst komt te staan om de zorg te ontvangen die u nodig heeft. Op verschillende manieren kunt u onze zorg aanvragen. Wij raden u aan om eerst eens vrijblijvend contact op te nemen met Zuster Jansen om kennis te maken. Onze zorgcoördinator kan uw vragen beantwoorden en u voorzien van persoonlijk advies. Wij staan voor u klaar.

Lees meer bij Zuster Jansen