Wanneer u professionele zorg wenst te ontvangen bij de ziekte van Alzheimer kunt u kiezen voor zorg bij de ziekte van Alzheimer in Maarn. Hierbij komen de zorgverleners van Zuster Jansen bij u thuis om voor u te zorgen. U kunt dus gewoon blijven wonen in uw eigen vertrouwde omgeving. Bovendien ontvangt u privé verzorging en verpleging van uitstekende kwaliteit. U bent dus in goede handen en u ontvangt zorg van hoogwaardige kwaliteit.

Eén op één zorg bij u thuis

Met zorg bij de ziekte van Alzheimer in Maarn ontvangt u één op één verzorging en verpleging bij u thuis. Met zorg van Zuster Jansen kunt u op een verantwoorde wijze thuis blijven wonen, ook wanneer u te maken heeft met de ziekte van Alzheimer. Met onze professionele zorg en begeleiding voorkomt u dat u moet verhuizen naar een zorginstelling, of u stelt een opname in een verzorgingshuis uit.

U ontvangt privé verzorging en verpleging in de vorm van kleine zorgteams. Maximaal vijf verschillende zorgverleners komen hierbij voor u zorgen. Hiermee kunnen wij herkenning creëren en voelt onze zorg al snel vertrouwd aan.

Zorgverleners met affiniteit

Wanneer u kiest voor onze particuliere thuiszorg bij de ziekte van Alzheimer in Maarn ontvangt u een persoonlijk zorgteam. Zuster Jansen werkt uitsluitend met zorgverleners die veel ervaring hebben en gecertificeerd zijn. Bovendien worden de zorgverleners die bij u thuis komen zorgvuldig geselecteerd op basis van hun kwaliteiten en ervaringen in situaties met de ziekte van Alzheimer. Zorgverleners van Zuster Jansen hebben affiniteit met diverse situaties. Zo kunnen we ook bij u thuis de beste zorg verlenen.

Persoonlijk advies

Wanneer u contact opneemt met Zuster Jansen kan onze zorgcoördinator u persoonlijk advies geven. U kunt ook terecht op de website van Zuster Jansen wanneer u meer informatie wilt lezen over onze zorg- en dienstverlening. Wij helpen u graag om zorg te vinden die bij u past en waar u zich goed bij voelt.

Lees meer bij Zuster Jansen